Quirin Umro

More
13 years 11 months ago #2534 by TheElf
Replied by TheElf on topic Quirin Umro
Én sem számoltam vele pontosan, ha kell kiszámolhatjuk, de szerintem itt a KM sokféle árakkal, sokféle pénzmennyiséggel számolhat. Feltételezhet?, hogy a karakterek megélhetése viszont biztosított.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 11 months ago #2546 by rhyen
Replied by rhyen on topic Quirin Umro
Ami azt illeti biztosított, viszont dobjátok ki ahogy a könyvben meg van adva ha nincs megadva, akkor mindenki 3k6-os dicerollerel dobjon és amit a gép kiad annyi aranya lesz amib?l felszerelését kell megvennie. Tehát ha nincs pénze megvenni a teljes vértet és nem kapja meg rendjét?l, akkor nincs vértje. Ez az összes felszerelési és varázstárgyra is vonatkozik.

More
13 years 11 months ago #2548 by danka90
Replied by danka90 on topic Quirin Umro
Ez nekem nem túl nagy hátrány, mert egyszer már kidobtam és a 16 aranyamba bele is fért a jelenlegi felszerelésem. De mindhármónkra igaz, hogy 3. szint? karakterekr?l van szó. Ami azt jelenti, hogy már 2 szintnyi küldetést megcsináltak, az én karakteremnek volt zsoldja ez id? alatt, felszerelést vehetett el az ellenfelekt?l, hisz ha a csatatéren megöl valakit, akkor egy roppant egyszer? mozdulatba telik felvenni a kardját, vagy este visszamenve szintén egyszer? levenni a láncingét. De ugyan ez igaz a többiekre is, TheElf karaktere is járt már küldetésen az arelita szekta megbízásából, ahol szerezhetett magának t?rt, vagy amire szükség volt. A 3k6 az teljesen kezd?, 1. szint? karakterekre oké. De egy bárdom 3. szinten már fogadó résztulajdonos pl., neki biztosan nem jelentene gondot 1-2 arany. Én inkább amellett vagyok, hogy te dönsd el mit tudunk megvenni és mit nem, persze mithrill teljesvértet er?s lenne megmagyarázni, szóval a józan ész keretein belül.

More
13 years 11 months ago #2554 by TheElf
Replied by TheElf on topic Quirin Umro
Ráadásul ez id? alatt, hogy ki mit tudott megkapni a rendt?l, stb. az sok helyzetben a karakter hátterét?l is függ.

Els? szinten talán elfogadható, hogy többszáz arany a különbség a karakterek között (lovag olyan 250-300 arany környékén van gond nélkül, akad viszont olyan aki 20 arany alatt), még akkor is, ha itt a karakter származásának is bele kell folynia. De 3. szinten? Ráadásul idáig nem err?l a korlátokról volt szó, ha most bevezetjük, akkor gyakorlatilag 0ról kell újragondolni mi életképes, mi nem.

Time to create page: 1.402 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.