- Thank you received: 0
Cégháborúk 1: DreamCon Boston
- Onnan, hogy az egyenruhás mellett van, egy vadnyugati sheriffnek öltözött cosplayes rendez?, honnan gondolná bárki, hogy nem csak ?t, hanem az általa a show részeként általában kergetett cowboyt is ?rségbe állítottuk, és el kell vonni? S?t, a falat támasztó lovagot is.
- A területen gyönyör? szépen kint lehet mindegyik, csak az, hogy éppen csak m?sort csinál, vagy már a rendre figyelve csinál m?sort, t?lünk függ.
-A partnereket tudom, a szervezésben viszont a Star is benne lesz, keményen. Egy picit trükközni fogunk, mert a Lone Star sem sima ?röket fog ám küldeni, kemény zsaruk lesznek azok. Hiszen a plusz pénzért folyó hasonló munkákra jelentkez?k közül választják ki, hogy ki jön amikor szolgálaton kívül lenne. Normális esetben jár?r, parkoló?r jelentkezik. Megbeszéltem pár sráccal, akikeket bizony kezd? koruk óta ismerek, ha mi nyerünk ?k is legyenek benne a buliban, jöjjenek. Nos, ?k egy kicsit keményebb zsaruk. De vissza tudunk hívni már végzett ház tagokat is, akik egy része máshol szabadságot vesz ki.
- A mágikus védelemben is [i:3h31fvpf]jó[/i:3h31fvpf] ha részt veszünk, de [i:3h31fvpf]csak a saját érdekünkben.[/i:3h31fvpf] Mi csak jelmezesként adunk plusz hullámot hivatalosan. Nem hivatalosan, a saját ?reinket is védeni kell mágia ellen, ha pedig vannak mágusaink, akkor bolond lennék nem bevetni ?ket. Így ugyanis sikeresebbek leszünk. A passzív mágikus védelmet els?sorban a Yamatetsu oldja meg.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
"Minim?sorokat is tartunk in-karakter? Helyes! Lándzsás-botos vívásra bármikor vev? vagyok!"
"Szeretem úgy érezni, hogy túler?ben vagyok" - kacag - "F?leg ha még igaz is."
"Els? sorban saját mangunkra vigyázunk, és csak mellékesen minden egyébre? Egyre jobb ez a meló! Na akkor lássuk mit alakítok. Meddig maradtok?" - kérdezi meg még visszafordulva, aztán tényleg elindul.
Legalább is az eddigiekb?l, amik után utána olvasott, illetve hallott erre lehetett következtetni. Kiválóan kötötték le az ?rök és mindenki mások figyelmét, amíg kirabolták a vendégeket. A fejtegetésbe most nem kívánt beleszólni, azt meghagyta a két n?nek, már megint mindent igyekeznek túlbonyolítani, miért nem lehet férfiakra bízni ezt a munkát, akik egyszer?en és mégis jól oldják meg az egészet? És nem pedig úgy, ahogyan a most érintett két hölgyemény akarta. Mindent túlszervezni! Aika részér?l még érthet? is volt, hiszen neki igencsak sok minden függött ett?l, de a Zhii-nél ez nem állt fent. A törp pedig már indult is volna.
- Én úgy tudom, hogy minden egyébre kell figyelnünk, öltöz?k, a vendégek testi és tárgyi épségükre és értékeikre is. A tolvajok és elvetemült rajongók is ellenfelek. Nem tudom meddig, amíg szükséges.
Lassan oda érnek, hogy minden, ami mozog. Miután Zhii távozott újra visszafordul Aika felé.
- Összeírjam önnek, hogy mi eddig mikre jutottunk biztonság és kommunikáció terén? – érdekl?dött még udvariasan.
Karakterek:
[url=http://www.kalandmester.com/karakterek/showentry.php?e=1:9dvesfi2]Balthazar Harris[/url:9dvesfi2] - Cégháborúk 1: DreamCon Boston (Shadowrun)
[i:2p6evhml][color=#008000:2p6evhml]Pasik! Egyik pillanatban még azt mondja hogy csáber?re is kéne alapozni, a következ?ben meg kioktat a módszereinkkel nem leszerelt elszánt profikról? Akkor miért pont egy kedves pofi vagy feszes ruha hatna rájuk?Nefadar;2803 wrote: - Eddig is voltak olyanok, akiket nem sikerült korábban még kint leszerelni – mondta. – F?leg mert az eddigi tapasztalatok szerint nem egy-egy tolvajról, elkövet?r?l kell beszélni, hanem csapatokról, akik profi módra dolgoznak össze.
Habár... [/i:2p6evhml]- és itt végigméri Baltit -[i:2p6evhml][/color:2p6evhml] csak férfiak...[/i:2p6evhml]
Látszik, hogy bizony ezt cseppet sem tartja könny? feladatnak. Így persze ? is hamar belemerül a témába.
- De mivel most területet védünk, és nem fix ellen?rz?pontokkal dolgozunk, az egyes ?rökre jutó terület nagysága is változhat így ezek az ?rök egyfajta piramist kell, hogy alkossanak. Hiszen, azonnal reagáló emberb?l sok kell. Hiszen apró probléma bárhol lehet. Ha a csarnok térképét felosztjuk kisebb cellákra, akkor minden cellára kell ?r. Viszont egy második lépcs?ben belép? ?r, nem csak egy cellát tud figyelni, hanem akár 2-3 cellát is. Mindig abba az irányban figyelve ahonnan már elvontak egy ?rt. A harmadik hullámhoz tartozó ?rök kicsit még nagyobb területre figyelnek, mert sokkal ritkább az olyan helyszín, ahonnan már 2 ?rt elvittek, mint ahonnan nem. A várhatóan szükséges hullámok száma, a rendelkezésre álló er?források, és a bemutatható show elemek határozzák meg milyen s?r? szövés? háló az ideális. Ezt kell megkeresni megfelel? módszerekkel.
Jól látod, hogy közel sem egyértelm?, melyik hullámhoz hány ember kell, hogyan kell ?ket elosztani, honnan mekkora terület látható be. Kezded érteni, hogy a szervezési munka sem lesz egyszer?, de van rá néhány hetetek.
- Ez bonyolultabb szervezési feladat, így pár napig biztosan maradok, legalább jut id?m az egyetemen is intézkedni, lehet, hogy nemsokára újra ide fogok járni. Bár ugye bizonyos fokozatok el?tt már publikálni kell, most az a folyamat van hátra. Nomeg, id?nként elhívnak el?adni is. Szerintem a tervezett jöv? heti el?adásig, ha nem fut be ügy, itt tudok maradni.
Bár ennek megnyugtatónak kellene lennie, de a feltételes mód bizony éppen ezért teszi nyugtalanítóvá. Ha nem fut be ügy. De [i:1ufshzgv]bármikor[/i:1ufshzgv] befuthat ügy.
- Mágikus védelem els?sorban magunknak kell, de ugye a mágusok is védenek mindent és mindenkit [i:1ufshzgv]a tolvajok ellen[/i:1ufshzgv]. Ergo nem magunkat védjük, hanem a helyet. Csak éppen mágia elleni védelem nem a mi szakterületünk.
- Zhii, összeszedheted a mágusokat, az nem árt.[/color:1ufshzgv]
[color=#ff8c00:1ufshzgv]- Balti, az jól fog jönni. Mert ez valóban keményebb eset lesz, és valóban több egymástól függetlenül reagáló csapat ?rre lehet szükség, de én nem a korábbi balhékból indulnék ki els?sorban. S ha már a publikáció, a kutatás kényszer a további képzéshez, akkor legyen az eredmény hasznos is, így ha már némi biztonsági robotokkal foglalkoztam, bevethetnénk azokat is. Bár még lenne mit fejleszteni rajtuk de ez a következ? évek feladata lesz. [/color:1ufshzgv]
- Akkor még a mai nap átküldöm ezt – mondta. – Ha esetleg megadna egy elérhet?séget, ahova ezt elküldhetem, akkor amint készen vagyok megkaphatja.
Ezt még megvárja, hátha ad Aika neki valamilyen telefonszámot, vagy mátrixban lev? elérhet?séget. Ha mindez megvan, akkor még elköszön a n?t?l, esetleg Zhii-t?l, ha még mindig ott téblábol, majd visszavonul dolgozni és összeírni mindazt, amit megbeszéltek Joshua-val.
Karakterek:
[url=http://www.kalandmester.com/karakterek/showentry.php?e=1:9dvesfi2]Balthazar Harris[/url:9dvesfi2] - Cégháborúk 1: DreamCon Boston (Shadowrun)
Útvonal
- You are here:
-
Home
-
Forum
-
Kalandmestereknek
-
Kalandmester vitafórum
-
Theos - Világ készül
- Rendszer
Aktuális gondolatok
Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?
Cookie kezelés
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.
You have declined cookies. This decision can be reversed.
You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.

How to resolve AdBlock issue?