- Thank you received: 0
Cégháborúk 1: DreamCon Boston
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- Szerintem nem ártana ennél kicsit többet tenni. Kell beszélni a park ?reivel, alkalmazottaival. ?k tudják hol szokott probléma lenni, ismerhetnek sok hiányosságot. Mivel a park m?ködik, és a jelenlegi játékok valószín?leg maradnak, nem árt ezeket is ismerni. Hiszen ott is lehetnek balhék, ki kell figyelni ezek esetleges gyengéit, hiszen egy ottani balhé is elvonhatja a környék ?reinek figyelmét. Nem árt kifigyelni a kamerákat, ?rök mozgását. A játékok típusát is ki kellene deríteni. Onnan sok mindent meg lehet tudni. - Mondja Alice
- No, a kíváncsi macska mindent akar tudni... Arra nem vagy kíváncsi, hogy a takarító milyen bugyit hord? - Kérdez vissza Anna
- Ha ? nem is, én igen. Félre ne érts, nem kíváncsiság vagy bármi perverz ötlet hajt. De szerintem a mai éjjeli nyitva tartás, és a holnap nappali nyitva tartás alatt simán felderítünk mindent. Utána Zhii kihívhatná az Omegásokat egy kis bajkever? versenyre, pár csíny kapcsán. Melyik csapat tud több ?rt ügyesebben megfuttatni. Olyan dolgokkal amikért maximum kiraknak, de nem lesz bel?le ügy. Ha ?k túll?nek a célon, az sem baj, ha pár marha ellen eljárás indul, akkor jobb helyzetben vagyunk. De mindezt az el?tt kellene megtenni, hogy rájönnének, hogy milyen ajánlatot kapunk - Mondja Lisa
Van némi ráció az ötleteikben, de ez azt jelenti, hogy hamarosan el kellene jutni a felderít?útra... Ha pedig az ?rök holnap már tudják a balhé célját és besegítenek, akkor biztosan nyertek is az Omega ellen. Ha pedig pár bajkever?t sikerül ezzel kivonni a forgalomból, az még jobb lehet.
[color=#008000:2hekd1px]Kíváncsi macska? Éjjel-nappal kíváncsi macskák tökéletesen alkalmasak erre, igaz? Amíg álmos mackók hibernálnak?[/color:2hekd1px]
„A park ?reivel csak úgy beszélni trükkös lenne. Ne felejtsétek el, még csak ajánlatot kértek t?lünk, ha csak úgy odajönnének hozzám, mint biztonsági ?rhöz a védelem gyengéir?l puhatolni… Viszont az aktuális fix és átmeneti épületeket és játékokat leltárazhatjuk látogatóként. Közben a véd?kre is figyelhetnénk, tippelgethetnénk a helyszínen, hogy ki mivel tudna még valami extra bajt keverni, aztán majd azt is közösen, hogy ezeket hogy célszer? megakadályozni.”
[color=#008000:2hekd1px]Ehh, kell nekem mindíg ünneprontónak lenni, tegyük fel összejöhet.[/color:2hekd1px]
"Lehetne ?röket bevonni és bajkever? versenyt rendezni… az el?bbit szerintem jelvényesekként érdemes csinálni ha nem akarjuk kihagyni ezt a lépést, mondjuk egy ottani kisf?nökkel megbeszélve, hogy segítünk nekik tartani egy egy hírtelen t?zvédelmi riadóhoz hasonló ellen?rzést védelem és beosztottak terén, de a parkot annyira nem megzavarva, ha érdekli ?ket, ehhez válasszon egy id?pontot, amikor csak kevés a látogató.
Az omegásokra akad talán egy ötletem, de ahhoz kell még extra készülés, meg valahogy rá kell hogy harapjanak egy csalira. És attól tartok holnap a vak is látni fogja, hogy ma este történt ebben a házban valami, úgyhogy az id? luxus.” – [i:2hekd1px]védekez?en maga elé teszi a kezét[/i:2hekd1px] – „Nem, nem azt próbálom súgallni hogy nem tudná valaki tartani a száját, hanem hogy a ház egyre inkább egy megbolygatott méhkasra emlékeztet, míg a lakók egy része gyerekekre, akik tudják hogy a karácsonyfa alatt már ott vannak az ajándékok, csak még elvileg nem leshetik meg. Habááár..." - [i:2hekd1px]Arcára néhány pillanatra ragadozók mosolya ül, de nem a saját toteméjé, hanem a zsákmányt sarokba szorító macska cápamosolya, mikor tudja hogy most lehet játszani egy kicsit... és véreset![/i:2hekd1px] - „Ha ügyesek vagyunk, ezt még el?nyünkre is tudjuk fordítani..."
[i:1nhfoxh6]„Aika, Zhii,
Ki kellene menni a Con helyszínére, felmérni az egész helyet, hogy megtudjuk szervezni, hogy milyen módon kéne biztosítani a helyet. Aika, el tudná intézni, hogy ki lehessen menni körbenézni úgy 4-6 f?nek? És akkor jöhetne ön, Zhii, egy dekás, én és még két másik személy, hogy minden tekintetben, hozzáértés szempontjából tudjunk ötletelni.
Balti”[/i:1nhfoxh6]
Karakterek:
[url=http://www.kalandmester.com/karakterek/showentry.php?e=1:9dvesfi2]Balthazar Harris[/url:9dvesfi2] - Cégháborúk 1: DreamCon Boston (Shadowrun)
Fájdalmas [i:jncyysr9]'a fene, már megint nem hagynak aludni'[/i:jncyysr9] arckifejezést vesz fel egy pillanatra, aztán beletör?dik a megváltoztathatatlanba, és módosítja terveit.
"Igen, szóval a [i:jncyysr9]többiek[/i:jncyysr9] épp most szervetek be. Alice - vagy akik vállalják - lenne kedved körbekiváncsiskodni attól a csapattól külön, hogy kiszúrd amiket mi a csordában nem?"
Még egyszer átolvassa az üzenetet.
"Viszont Aikát is be akarják szervezni, ha sikerül, szerintem ? tudna intézni egy [i:jncyysr9]'katasztrófavédelmi' gyakorlatot[/i:jncyysr9]..."
És visszatért a prédára les? vadász ébersége szemeibe.
"Kimenni, ki lehet. Nem is felt?n?, hiszen csak a Con el?tti utolsó két hétben lesz zárva az átalakításra. Az el?tt pedig sokan nézik meg még párszor a park régi arcát. Kimehetünk akár csak nézel?dni, szórakozni, akár a régi felállást átnézve biztonságszervezést tanulni. Akár mindkett?re is sor kerülhet. Még az árajánlat elküldése el?tt. Mire az átépítés megkezd?dik, meglesz a szerz?dés, így a saját terveink véglegesítéséhez akkor is kimehetünk majd az új dolgokat ellen?rizni. Csak éppen a bezárt parkból az emberek hiányoznak. Viszont ekkor többet is tudunk beszélni az ?rökkel, a személyzet többi tagjával."
Útvonal
- You are here:
-
Home
-
Forum
-
Shadowrun a fórumon
-
Renton Bandái
- Bemesélés 1. rész - A banda klubházában
Aktuális gondolatok
Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?
Cookie kezelés
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.
You have declined cookies. This decision can be reversed.
You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.

How to resolve AdBlock issue?