Az USA Legrosszabb városa

More
14 years 5 months ago #1789 by TheElf
Replied by TheElf on topic Az USA Legrosszabb városa
- Ahogy gondolod, nekem bármelyik jó. Jó kis autód van. Sokan egy életen át gy?jtenek ilyesmire. De szerintem hosszabb lesz az utunk, mert több helyre megyünk. Részben a te házadat kell megnéznünk, éppen azért, amit megbeszéltünk. Részben viszont, ha bármit is meg akarsz vizsgáltatni, és kell egy kis lakmuszpapír, akkor az nálam is vam, és jobb az a hely, mint a gyógyszerész. És kis szerencsével, akár már lehet az els? közös letartóztatásra is esélyünk, miután kikérdeztünk egy boltost. S ha jól tudom, szereted kikérdezni a gyanúsítottakat, ilyenkor lehetsz te a kemény zsaru...

Mondja mosolyogva, és nagyjából igaza is van. Menet közben ugye elmondja, hogy ugye a sörös doboz daktisok nélkül is jó bizonyíték, ha tudod mit vettek, hol vettek, könny? megkérdezni ki vette. Ki az aki elkezdett költekezni. Ha pedig munka közbe sörözget és utána hazaindul, behozzuk ittas vezetésért, gyanítva, hogy nem csak szer van benne átkutatjuk. Ha megvan a piszkos pénz, már jöhet komolyabb kihallgatás, házkutatás, sokminden.

Ahogy lendületb?l elmondja a terveit, kedvese meg is jegyzi:

- Ez a jó az ilyen kis örsben, senkit sem lep meg, hogy miért foglalkozik a homicide egy ittas vezetéssel, sok más aprósággal. Miért keresünk drogot, stb. és hogy hogyan akarunk tovább kérdez?sködni. Egy nagyvárosban ilyenkor meg kellene küzdeni a bürokráciával.

Igazat kell adnod neki.

- Azt mondtad mázlista vagy, nos nem csak az üveg miatt vagy mázlista. Mire ide kerülünk, egy gyilkosság vár minket, én is nemrég érkeztem, de úgy látszik van esélyünk gyorsan megoldani.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 5 months ago #1790 by Nyarlathotep
-"Mondjuk nem vagyok egy nagy vegyész, remélem te jobban értesz hozzá. Ez viszont így els?re nem is hangzik rossz útvonaltervnek. Nézzünk szét nálam és ha találunk valamit akkor elemezzük nálad."

-"Hát a bürokráciáról szerintem annyit, hogy közölném, hogy a nyomozás szervesen kapcsolódik az ügyhöz, de jelenleg nem árulhatok még el részleteket addig, amíg ez eredményt nem hoz. Szórakozzon a fene a papírmunkával, meg a bürokrácia gy?zködésével. Az mind értékes id?."

-"Hát inkább mázlista vagyok, mint Sherlock. Ahhoz kellett volna még pár év az iskolapadban, meg kinn élesben is, lehet?leg nem egy helyen."

Csapat riadó!

More
14 years 5 months ago #1791 by TheElf
- Az a szerves kapcsolódás felt?n? lenne. Itt viszont megvan annyi változatosság mint máshol, ha 7-8 helyen szolgálsz.

Az út rövid, nem tudtok sokat beszélgetni mire hazaértek, sokat nem találtok az otthoni házkutatás kapcsán, leszámítva a "sörözésre utaló nyomokat", amik kapcsán kiderül ugye, hogy bizony van aki nem költekezik felt?n?en, de "nem is fog filléreskedni". Az eredményt pedig el tudod képzelni. A boltosnak nincs oka letagadni a dolgot, az épít?munkások f?nökét meglátogatva is hamar kiderül, hol dolgoznak. Bár nem szólna pár sörért, de ha a [i:qu2lgnl6]rend?röket zavarja a felt?n? italozgatás[/i:qu2lgnl6], az már nem éppen arról árulkodik, hogy égne a munka az emberek keze alatt. Ha hol lustulnak, hol kapkodnak az nem lesz jó hír. Így pedig könnyen felderíted az ittas vezetést. És furcsa módon találsz nála pénzt, gyógyszereket, stb. is. nomeg egy [i:qu2lgnl6]furcsa porral teli üveget[/i:qu2lgnl6]. Nem hinnéd, hogy kokain lenne, a színe ugyanis nem stimmel. S?t sokminden más sem stimmel. Az emberünk viszont felismerve, hogy lebukott hamar bevallja, hogy id?nként futárkodik gyógyszerrel, ezzel azzal, de többet egyell?re az alkuban nem akar elmondani.

A társn?d viszont elrontja a jó zsaru, rossz zsaru játékot, hiszen felveti, ha már ilyen beszédes engedjétek el, sokmindent úgyis vissza tudtok követni a megbízóihoz. És ugye egy szovjet gyilkos aki mindenkit halálra kínozna fontosabb mint ez az ember.

Látod rajta, hogy [i:qu2lgnl6]engedékenynek[/i:qu2lgnl6] akar látszani, de ugye utal arra, hogy milyen más ügyben is nyomoztok, persze a gyilkosság ténye nem titok, sugalmazza a futár és a gyilkos közötti kapcsolatot is.

Ahogy a döbbenet látszik (pl. rajtad is), az emberünk is felismeri, ha mindenki el?tt elengeditek akkor [i:qu2lgnl6]mindenki[/i:qu2lgnl6] azt tudja, hogy beszélt, és a megbízói megölhetik jutalomból. Hamar tiltakozik a szabadon engedés ellen, és hamar elkezdi mondani, hogy ? [i:qu2lgnl6]vissszaes?[/i:qu2lgnl6] az ittas vezetésben, és pontosan tudta, hogy a gyógyszerek recept kötelesek, így ? is veszélyes b?nöz?, legalább addig be kell vinni amíg a gyilkost elfogjátok. Utána nem zavarja, ha elengeditek mert teli a fogda...

More
14 years 5 months ago #1792 by Nyarlathotep
-"Na igen, barátom, HA. De tudod milyen nehéz azt el?keríteni? Meg tudod, letartóztatni, benn tartani valamivel... Nem olyan könny? dolog az. Valóban az volna a legjobb dolog, ha most szabadon engednénk. Nem telne veled a fogda és nem kellene oldalszám írni azt a sok papírmunkát."

-"Cole, nyomozó! Eltenné kérem ezt a sok bizonyítékot amit ez a segít?kész úriember a rendelkezésünkre bocsátott? Bizony mondom, ilyen segít?kész emberekkel már elég régen találkoztam. Nemhogy börtön nem jár ezért, inkább jutalmazni kellene. Kár, hogy ilyenkor nincs itt egy riporter se..."

Csapat riadó!

More
14 years 5 months ago #1793 by TheElf
. A papírmunkára szükség lesz, és ha már vezekelni akar a b?neiért, be is vihetjük. Én csak azért javasoltam mást, hogy este együtt lehessen a családjával.

? itt is [i:3d9efbtl]jószándékkal mondja[/i:3d9efbtl], de a már retteg? ember szerint "együtt, a temet?ben". Így itt bizony már nem csak a saját életéért kezd el könyörögni, hanem az egész családjáért is.

More
14 years 5 months ago #1796 by Nyarlathotep
Mostmár én teszem el a bizonyítékokat.

-"Bevinni?! Hisz ekkora segítség után inkább jutalom kéne neki. Sehol se tartottunk idáig, most meg már el tudunk indulni."

-"Ugyan, barátom, ne aggódj, meglesz az a fickó hamarosan." mondom a fickó felé fordulva. "Már hogy kerülnél családostul a temet?be? Tonopah h?sére vigyázni kell. Majd figyelünk, hátha mégis visszaólálkodna." Hagy gondolja a fickó, hogy elengedjük = bedobjuk a csalit.

-"Hagyja csak azt a papírmunkát Cole nyomozó!" fordulok egy kicsit felé "Majd elintézem én. Gondoskodni fogok róla, hogy ez az ember itt megkapja a jutalmát ezért a hatalmas segítségért. Hisz mindent elmondott és ezzel leleplezett egy ilyen brutális gyilkost..."

Csapat riadó!

Time to create page: 0.201 seconds

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.